Privat kurs

Kurssesongen for private fluekastekurs er:

Periode 1: Mars, april, mai, september,oktober. kr 500 pr time.
Periode 2: Juni, Juli, August. kr 700 pr time.

Dette er et svært hyggelig og effektivt kurstilbud, du får instruktøren helt alene for deg selv. Dette sørger for en personlig oppfølging du aldri vil oppleve på gruppekurs.
På disse kursene kan du komme som nybegynner eller erfaren fluefisker, jeg vil hjelpe deg i gang slik at du får en trivelig opplevelse med fluestanga allerede på første fisketur. Er du en erfaren fluefisker, men sliter med små kastefeil, kan jeg hjelpe deg med detaljene i de forskjellige fluekastene.
Denne kursvarianten passer også som en gave til din fiskekamerat.

Grunnlegende kastekurs

Dette er kurset for deg som ønsker å komme i gang med fluefiske på en behagelig måte, her vil du lære alt om grunnteknikken, stangaksjoner, fluesnører og fortomsteorier. Det vil være mange fine fisketips å få, uansett om du skal fiske etter ørret, sjøørret eller laks

Spey kurs

På dette kurset er det spey kasting som gjelder, kurset dekker kasting med både enhånds og tohåndsfluestang, du bestemmer selv hvilken stang du ønsker å lære teknikken med. Grunnteknikk, fortomsteorier, stangaksjon, fluesnøreboksen, alt dette får du selvfølgelig god informasjon om.

Snake Roll

Tøft navn, tøft kast. Benytt muligheten til å lære deg dette fantastiske fluekastet, alle fluefiskere kan bruke dette kastet. Snake Roll hjelper deg til å løse mange vanskelige fiskesituasjoner. Både enhånds og tohånds på dette kurset også.

Eget kurs for kombinasjonskastene

Behersker du både spey kast og snake roll, er det på tide å sette disse sammen slik at du kan kombinere disse. På denne gruppen er du også velkommen med både enhånds og tohåndsfluestang. På dette kurset vil jeg også vise deg alle «air teknikkene», kombinerer du snake roll eller spey kast med en «air» variant, vil du kaste svært langt i trange posisjoner. Backhand spey å snake roll er spennende kombinasjoner. På dette kurset lager vi ditt eget fluekast, slik at du kan fiske på den «drømmeplassen» du aldri har kunnet fiske med fluestanga fra før.

Synkesnørekurs

Ønsker du å bruke fluestanga allerede ved sesongåpning, er det synkesnørefiske som gjelder. Mange velger bort dette fordi de synes at fluekasting med synkesnører er vanskelig. Generelt er det også vanskelig å få den store laksen til å ta flua, men med et aktivt synkesnørefiske, vil du oftere få stor laks. På dette kurset vil du lære deg fluekasting med synkesnører, slik at du kommer til og fiske mye mer med synkesnører: Jeg hjelper deg også med å tilpasse dine synkesnører til din teknikk og fluestang. Mange gode tips om «fluesnøreboksen», altså hvordan synkesnører du trenger for et effektivt fiske under alle forhold.

Skroll til toppen