Annonsering på Granbo Flyfishing sin nettside

Ønsker du og markedsføre deg direkte til fluefiskeren og spesielt til laksefiskere, er dette rette nettstedet for deg og annonsere. Min nettside handler kun om fluefiske etter laks, så her treffer du svært mange laksefiskere.
Min nettside er ikke den største i markedet, men den er nok i positiv retning den særeste, grunnet at alt handler kun om ett tema (fluefiske etter laks). Markedet jeg dekker er Norge, Sverige og Danmark. (kun norsk tekst)

En annonse på min side passer for grunneiere/fremleiere av laksevald, campingplasser og hoteller som selger fiskekort og leier ut overnatting.

Vi linker annonsen direkte til din nettside.

Jeg kan ikke legge ut annonser som er i konkurranse mot min eller mine samarbeidspartneres firmadrift, derfor vil jeg avslå enkelte bestillinger.

Vi er behjelpelig med å utforme din annonse, du må så sende din firmalogo og annonsetekst til j-granbo@hotmail.com. Maks bildestørrelse er 140 x 105 piksel.

Ta kontakt med Jan Erik på j-granbo@hotmail.com eller kontaktskjema for info om pris og bestilling.

Hilsen.
Jan Erik Granbo.

Skroll til toppen