Fiskesommer i Gaula

Du bestiller filmen slik:
1) Send inn din bestilling.
2) Jeg sender deg en ordrebekreftelse.
3) Betal inn beløpet på min konto.
4) Jeg sender deg filmen.

Se Trailer av filmen her.

DVD´en koster kun kr. 299,- inkl. mva. Kr. 50,- i eksp. gebyr kommer i tillegg.

Ved kjøp av filmen fra andre land enn Norge, må kjøperen bestille fra den Engelske siden. Dette grunnet problemer med betalingen til Granbo Flyfishing`s bank i Norge.

Alle felter må være utfylt

Navn:
Adresse:

Postnr:

Poststed:

E-mail:
Annet:

Fiskesommer i Gaula
Bli med meg på fisketur i min drømme elv – Gaula

Jeg har fisket i mange år i denne elva, og jeg har lenge drømt om å kunne starte fisket åpningsnatten lengst ned i elva, for deretter å følge etter laksen på dens vandring oppover elvedalen. Det gikk mange år før dette skulle bli en virkelighet. Jeg hadde jobbet lenge i bransjen, og hadde allerede laget en film om laksefiske med enhånds. I perioden etter enhåndsfilmen kom ideen om å gjennomføre denne reisen sammen med et filmteam, så etter masse planlegging og møtevirksomhet kunne jeg endelig se frem i mot min drømmereise.
I filmen har jeg med meg gjestefiskere, som på hver sin måte er dyktige fiskere under forskjellige forhold i elva. Jeg treffer også noen av elvas profiler, som hjelper oss med gode råd. Du vil få se andre fiskere fighte med den store blanke Gaula laksen. Jeg gir deg mange tips om fluefisket og kasting på min reise oppover elvedalen. Elva forandrer karakter hele veien, også forholdene endrer seg, så her blir det mange spennende utfordringer å løse for å kunne fange Gaulas sølv.

Skroll til toppen