Facebook

Guiding 2012.

 

Jeg har mange års erfaring med å jobbe som fiskeguide i Gaula og Orkla. Jeg har fisket utrolig mye i disse elvene, så jeg har mange gode fisketips på lager. Trenger dere guide på deres fisketur eller har dere leid eget vald, og ønsker rettleding og informasjon om Gaula som fluefiskeelv? Da kan jeg skreddersy et opplegg som passer for dere både med guiding, kasteinstruksjon, fluevalg og utstyrsammensetning. Denne tjenesten passer også veldig godt for firmaer som har med kunder på tur.

Dette er noe av det mest spennende jeg gjør langs lakselva, samspillet mellom guide og fisker er svært trivelig. Dette øker fiskefeberen for begge to. Disse guide oppdragene er svært fleksible, men enkle og tilpasse etter dine ønsker, noen vil ha full pakke med kurs innen både fiske å kasting, mens andre ønsker bare guiding. Ta kontakt med meg angående dette, muligheten for at jeg finner tid er absolutt til stede.

For sesongen 2012 vil min tid være noe begrenset for disse oppdragene. Jeg tar ikke i mot bestillinger på dette etter 1. mai 2012.

Dette koster 450 kr i timen, dere må da forhåndsavtale antall timer, og oppdraget må forskuddsbetales. .

Mvh.
Jan Erik.


Til topp
E-mail j-granbo@hotmail.com - Copyright © 2019
Til topp