Facebook

Annonsering på Granbo Flyfishing sin nettside.

Ønsker du og markedsføre deg direkte til fluefiskeren og spesielt til laksefiskere, er dette rette nettstedet for deg og annonsere. Min nettside handler kun om fluefiske etter laks, dette markedet er i dag veldig stort og ikke minst er det i fortsatt økende vekst.
Min nettside er ikke den største i markedet, men den er nok i positiv retning den særeste, grunnet at alt handler kun om ett tema (laksefiske). Jeg har besøk av ca 60 – 70 000 unike laksefiskere fra hele verden hvert år, det er flest Norske laksefiskere som bruker nettsiden min, men også fra England, Tyskland, Danmark, Sverige og Finland er det mange laksefiskere innom og besøker min nettside. De som besøker mitt nettsted er seriøst interessert i laksefiske.

Driver du ett firma som har interesser i denne retningen, vil du møte svært mange potensielle kunder her. Dette vil si at sportsbutikker med fiskeavdeling, firmaer, hoteller, campingplasser eller grunneiere som driver med utleie av fiskevald vil du treffe din målgruppe rett i flueboksen med å annonsere på dette nettstedet.

Bestiller du deg en annonseplass hos meg vil du få den alene under hele leieperioden. Dette vil si at det er kun din annonse som vises hele tiden på alle mine Norske sider og på home. Ønsker du å annonsere på begge sidene, altså både på den Norske og den Engelske siden faktureres dette som 2 annonseplasser.

 

Vi linker annonsen direkte til din nettside, eller med opplysninger som telefonnummer og adresse, du kan også legge ut tilbud/kampanjer du ønsker og markedsføre i din annonse.

Jeg kan ikke legge ut annonser som er i konkurranse mot min eller mine samarbeidspartneres firmadrift, derfor vil jeg avslå enkelte bestillinger.

Vi er behjelpelig med å utforme din annonse, du må så sende din firmalogo og annonsetekst til j-granbo@hotmail.com. Maks bildestørrelse er 140 x 105 piksel.

Ta kontakt med Jan Erik på e-post for info om pris og bestilling.

Hilsen.
Jan Erik Granbo.


Til topp
E-mail j-granbo@hotmail.com - Copyright © 2019
Til topp